• Android Oyunlarımız Güncellenmeye Devam Edecektir!

    Temple Run Oz















    Android Play Store’da Arcade & Aksiyon kategorisi altındaki en popüler oyunlardna birisi olmayı başaran Temple Run Oz, Temple Run ve Temple Run 2′den çok daha fazla özelliğe sahip.
    Disney ve Imangi Studyoları işbirliği ile geliştirilen Temple Run Oz, şimdiye kadar ki en iyi Android  koşu oyunlarından birisi diyebiliriz. 500 bine yaklaşan satış rakamları ve yapılan olumlu kullanıcı yorumları ile ne denli iyi bir olduğunu gösteren oyun, Temple Run ve Temple Run 2′den esinlenerek tasarlanmış. Sonsuz bir koşu macerasının sizi beklediği oyunda heyecan verici bir maceraya başlayacaksınız. Etkileyici HD grafiklerle donatılan oyunda uçan balondan tutun farklı yerleri keşfetmeye kadar birçok farklı yenilik var. Reflekslerinizi test edeceğiniz bu APK oyunda oldukça hızlı olmalı ve iyi bir şekilde ilerlemelisiniz. Altın toplayarak ilerlediğiniz oyunda sizi kovalayan canavara yakalanmamaya çalışın.
    Android 2.2 ve üzeri tablet ve telefonlarda çalışabilen Temple Run: Oz, 1.2.0 sürüm numasına 18 Nisan itibariyle güncellendi.




    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Blogger tarafından desteklenmektedir.